Článok

Supernova Sessions pokračujú!

Do našej úspešnej EP série pribudli tri nové nosiče od troch uznávaných interpretov.

Skupina Živé Kvety, oceňovaný inštrumentalista Branislav Dugovič aj špička slovenskej jazzovej scény pod značkou Clown Sketch. Spomínané tituly vyšli ako fyzické nosiče ale aj digitálne prostredníctvom služby Bandcamp. Hlavnou prioritou série je priniesť pocit živej nahrávky v nekompromisnom štúdiovom zvuku s pečiatkou Real Music House.

Supernova Sessions Vol. IV – Živé Kvety

Bratislavská rocková skupina Živé kvety vydala EP s názvom Supernova Sessions vol. IV. Štvrtá nahrávkasérie Supernova Sessions prináša štyri skladby tejto kapely. Okrem nikdy nenahraných skladieb si poslucháč na nej nájde aj obľúbené pesničky v nových verziách. Nahrávalo sa bez zbytočného špekulovania s veľkým dôrazom na atmosféru štúdia.

Supernova Sessions Vol. V – Dugovič / Stevens / Matej

Štúdiová “Live Session” unikátneho stretnutia hudobníkov, ktorý dlhodobo pôsobia na alternatívnej hudobnej scéne. Prominentné zoskupenie zoberie poslucháča na dobrodružnú cestu do temných zvukových krajín, do sveta improvizácie aj pripravených kompozícií.

 Supernova Sessions Vol. VI – Clown Sketch

Štúdiova “Live Session” vznikla spojením elitných jazzových hudobníkov. Môžete tam nájsť charakteristické témy, ale aj spontánne improvizácie celej zostavy. Toto EP obsahuje fragmenty, ktoré sú na hranici jazzu a experimentálnej hudby a inšpirujúce filmovým zákulisím. Hrajú Nikitin, Šrámek, Bartoš, Griglák, Buntaj, Ševčík..

Supernova Sessions:

Značka vydavateľstva Real Music House a produkčnej spoločnosti 582 s.r.o. Za produkciou, zvukom a masteringom nahrávok stojí hudobná dvojica Robert Pospiš & Martin Sillay a ich štúdio Real Music House. Výkonným producentom projektu Supernova Sessions je známy milovník dobrej hudby Peter “Iždo“ Iždinský. Autorom loga novej značky je oceňovaný divadelný scénograf Tom Ciller.