Článok

Predstavujeme druhú sériu nahrávok Supernova Sessions

Supernova Sessions Vol. VI – Clown Sketch

Štúdiova “Live Session” vznikla spojením elitných jazzových hudobníkov. Nikolaj Nikitin, Ľuboš Šrámek a špička domáceho jazzu. Šiesty diel série Supernova Sessions ponúka unikátnu možnosť spoznať “štúdiovú chémiu jazzového telesa. Nájdete v nej charakteristické témy, ale aj spontánne improvizácie celej zostavy. Toto EP obsahuje fragmenty, ktoré sú na hranici jazzu a experimentálnej hudby a inšpirácie filmovým zákulisím. 

Supernova Sessions Vol. V – Dugovič / Stevens / Matej

Jedinečné stretnutie hudobníkov, ktorí dlhodobo pôsobia na alternatívnej hudobnej scéne. Piaty nosič séria Supernova Sessions spojil tri silné mená. Dugovič / Stevens / Matej. Obdivovateľom domácej ale aj zahraničnej “nadžánrovej“ hudby netreba túto trojicu dlho predstavovať. Prominentné zoskupenie zoberie poslucháča na dobrodružnú cestu do temných zvukových krajín, do sveta improvizácie aj pripravených kompozícií. 

Supernova Sessions Vol. IV – Živé kvety

Nahrať skladby v “surovej“ štúdiovej podobe. Štvrtá nahrávka série Supernova Sessions prináša päť skladieb obľúbenej bratislavskej kapely Živé kvety. Okrem nikdy nenahraných skladieb na nej nájdete aj obľúbené pesničky v nových verziách. Nahrávalo sa bez zbytočného “špekulovania“ s veľkým dôrazom na atmosféru štúdia. 

Všetky EP nahrávky si môžete vypočuť na stránke supernovasessions.bandcamp.com

Vydanie nahrávok podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.